Monday, August 5, 2013

Salam Ramadhan Al-Mubarrak

Assalammualaikum dan salam Ramadhan Al-Mubarrak kepada anda sekalianzz. Alhamdullillah kerana kita diberikan kesempatanzz untuk bertemu dengan bulanzz yang penuh barakah ini dan diharapkan kita akan temuinya pada tahun-tahunzz yang akan datang. Insha Allah.

Mungkin ramai yang telahzz tertanya-tanya ke manakah Captain Azrin telah menghilangzz? Adakah beliau sengaja menyepikan diri atau sedangzz menjalankan projek-projek berbillion ringgitzz?

Sebenarnya dalam beberapa bulanzz yang lepas, saya telah melalui beberapa proseszz transformasi diri supaya diri saya menjadi lebih baguszz dari yang sebelum ini. Berbagai-bagai kursuszz dan kelaszz yang telah saya hadiri dan kesemuanya diajar oleh mentor-mentorzz yang telah pun menjadi multimillionaire. Ya, memang terasa sangatzz perbezaannya apabila menuntut ilmu dengan mereka ini kerana banyakzz pengalaman dan ilmu baruzz yang telah dipelajari.

Jika saya nak ceritakan di sini tentangzz pengalamannya mungkin sampai habis raya pun cerita saya ni tak habiszz. Hehehehe. Walaubagaimanapun, saya tetapzz akan berkongsi dengan anda semua tentang pengalamanzz saya ini. Transformasi diri dari orang yang biasa-biasa menjadi orang yang luar biasa hebatzz.

Jika sebelum ini orang hanya kenali saya dengan panggilanzz Captain Azrin tapi setelah dikurniakan darjah kebesaran oleh Sultan Perak. Sekarang ini saya dah bergelarzz Dato Azrin. Alhamdullillah, rezeki yang melimpah ruahzz.

Jangan risau, semua ini saya akan kongsikanzz dengan anda dalam coretanzz saya yang seterusnya. Nantikannya ye.

> Dozz or Diezz <
   Captain Azrin

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons